Våra kunder

Vi är väldigt stolta över alla våra kunder. En del av har varit med oss i många år och med alla nya hoppas vi utveckla givande och långvariga relationer eftersom vi tror det är bra för kunden, oss och affären.

Här nedanför ser du ett axplock av olika uppdrag vi gjort (eller gör)

Företag i byggbranschen

Företag i byggbranschen

Företaget är byggföretag som erbjuder renovering, ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnation runt om i Storstockholmsområdet

Mainloop har byggt företagets publika webbplats som presenterar företaget och medarbetarna samt inspirerande referensprojekt. Webbplatsen erbjuder också en separat..

Förmånsportal

Förmånsportal

Detta är en av våra nyaste kunder och erbjuder marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget.

..

Webbplats och bokningshjälp

Webbplats och bokningshjälp

Företaget är en totalleverantör inom mötesbranschen som erbjuder hjälp med att boka konferenser och underhållning och samtidigt marknadsför konferensanläggningar och hotell på olika sätt.

Mainloop har byggt företagets publika webbar där kart- och söktjänster samsas med redaktionellt..

Telekomföretag

Telekomföretag

Vi hjälper till med drift och hosting av affärskritiska system som hanterar t.ex betalningar via telefonsamtal och SMS.

Vi hjälper också till med drift och utveckling av företagets webbplats.

..

Sök och placeringstjänst

Sök och placeringstjänst

Med CommunityLib som bas har Mainloop tagit fram ett placeringsverktyg som kommunernas socialtjänster kan använda för att enkelt och kostnadsfritt skicka ut specifika placeringsförfrågningar till vårdgivare.

..

Tidningsförlag

Tidningsförlag

Åt detta tidningsförlag som har flera titlar har vi byggt webbplatser med artiklar och bloggar där ett prenumerationsystem och system för epostutskick finns väl integrerat i helhetslösningen.

..

Företagsgrupp

Företagsgrupp

Efter en tids verksamhetsomläggningar hade IT-miljön vuxit sig snårig och svårhanterlig. Mainloop agerade bollplank i att säkra driften av de affärskritiska egna systemen samtidigt som gamla inhouse-lösningar byttes ut till nya molnbaserade tjänster.

..

Konsultföretag

Konsultföretag

Åt detta konsultföretag har vi i huvudsak jobbat med att drifta och underhålla servrar som används för webbutveckling men även konsultföretagets egna kunders webbar och webbapplikationer. Vi har också levererat IT-support, byggt stabila trådlösa nätverk och rådgivit inför större såsom..

Webbportal för hemnära tjänster

Webbportal för hemnära tjänster

På vår plattform CommunityLib har Mainloop byggt webbplatsen där personer och företag köper och säljer tjänster till varandra i sitt lokala område, dvs hemnära tjänster. Allt från trädgårdsarbete & barnpassning, till PC-support & skönhetsvård.

..

Intresseorganisation

Intresseorganisation

Den här intresseorganisationen jobbar med informationsspridning och opinionsbildning med sina medlemmars intressen i fokus. Mainloop har byggt organisationens publika webbplatser och intranet för organisationens personal som finns spridd över hela landet.

..

Tidning och nyhetssajt

Tidning och nyhetssajt

Mainloop levererar teknik och utvecklar sajten som är en sajt om ridsport och för de som rider. Detta företag har varit kund länge och vi har genom åren levererat flera olika typer av lösningar och även agerat bollblank i fråga om strategiska val. Idag fungerar samarbetet bra trots att avståndet..

Mobiloperatör

Mobiloperatör

Mainloop levererar teknik och utvecklar kundtjänstfunktionalitet för mobiloperatören. Vi vill gärna tror att den effektiva och smarta kundtjänsten är en del av att mobiloperatören (enligt SKI) har Sveriges nöjdaste kunder.

..

Utbildningsföretag

Utbildningsföretag

Vi har hjälpt detta utbildniningsföretag med intern IT-support och drift av webbplats utvecklad av extern leverantör.

..

Tidningsförlag

Tidningsförlag

Vårt breda kunnande från tidnings- och förlagsbranschen kom väl till pass när vi utvecklade ett pay-on-demand-system för att hantera pappersutgivning parat med digital webbaccess till tidningens låsta artiklar.

..