Strategi och affärsutveckling

Webbplats och bokningshjälp

Webbplats och bokningshjälp

Företaget är en totalleverantör inom mötesbranschen som erbjuder hjälp med att boka konferenser och underhållning och samtidigt marknadsför konferensanläggningar och hotell på olika sätt.

Mainloop har byggt företagets publika webbar där kart- och söktjänster samsas med redaktionellt..

Telekomföretag

Telekomföretag

Vi hjälper till med drift och hosting av affärskritiska system som hanterar t.ex betalningar via telefonsamtal och SMS.

Vi hjälper också till med drift och utveckling av företagets webbplats.

..

Konsultföretag

Konsultföretag

Åt detta konsultföretag har vi i huvudsak jobbat med att drifta och underhålla servrar som används för webbutveckling men även konsultföretagets egna kunders webbar och webbapplikationer. Vi har också levererat IT-support, byggt stabila trådlösa nätverk och rådgivit inför större såsom..

Intresseorganisation

Intresseorganisation

Den här intresseorganisationen jobbar med informationsspridning och opinionsbildning med sina medlemmars intressen i fokus. Mainloop har byggt organisationens publika webbplatser och intranet för organisationens personal som finns spridd över hela landet.

..

Tidning och nyhetssajt

Tidning och nyhetssajt

Mainloop levererar teknik och utvecklar sajten som är en sajt om ridsport och för de som rider. Detta företag har varit kund länge och vi har genom åren levererat flera olika typer av lösningar och även agerat bollblank i fråga om strategiska val. Idag fungerar samarbetet bra trots att avståndet..