Webbutveckling

Vi kan webb och moderna tekniker och kan bygga er nästa webbplats eller hjälpa er bygga vidare på er befintliga.

Genom att vi har arbetat med så många olika typer av kunder och i så många typer av projekt så har vi en bred kompetens och kunskap inom många verksamhetsområden.

Här nedanför hittar du några av våra kunder vi hjälpt med webbutveckling.

Företag i byggbranschen

Företag i byggbranschen

Företaget är byggföretag som erbjuder renovering, ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnation runt om i Storstockholmsområdet

Mainloop har byggt företagets publika webbplats som presenterar företaget och medarbetarna samt inspirerande referensprojekt. Webbplatsen erbjuder också en separat..

Förmånsportal

Förmånsportal

Detta är en av våra nyaste kunder och erbjuder marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget.

..

Webbplats och bokningshjälp

Webbplats och bokningshjälp

Företaget är en totalleverantör inom mötesbranschen som erbjuder hjälp med att boka konferenser och underhållning och samtidigt marknadsför konferensanläggningar och hotell på olika sätt.

Mainloop har byggt företagets publika webbar där kart- och söktjänster samsas med redaktionellt..

Sök och placeringstjänst

Sök och placeringstjänst

Med CommunityLib som bas har Mainloop tagit fram ett placeringsverktyg som kommunernas socialtjänster kan använda för att enkelt och kostnadsfritt skicka ut specifika placeringsförfrågningar till vårdgivare.

..

Tidningsförlag

Tidningsförlag

Åt detta tidningsförlag som har flera titlar har vi byggt webbplatser med artiklar och bloggar där ett prenumerationsystem och system för epostutskick finns väl integrerat i helhetslösningen.

..

Webbportal för hemnära tjänster

Webbportal för hemnära tjänster

På vår plattform CommunityLib har Mainloop byggt webbplatsen där personer och företag köper och säljer tjänster till varandra i sitt lokala område, dvs hemnära tjänster. Allt från trädgårdsarbete & barnpassning, till PC-support & skönhetsvård.

..

Intresseorganisation

Intresseorganisation

Den här intresseorganisationen jobbar med informationsspridning och opinionsbildning med sina medlemmars intressen i fokus. Mainloop har byggt organisationens publika webbplatser och intranet för organisationens personal som finns spridd över hela landet.

..

Tidning och nyhetssajt

Tidning och nyhetssajt

Mainloop levererar teknik och utvecklar sajten som är en sajt om ridsport och för de som rider. Detta företag har varit kund länge och vi har genom åren levererat flera olika typer av lösningar och även agerat bollblank i fråga om strategiska val. Idag fungerar samarbetet bra trots att avståndet..

Mobiloperatör

Mobiloperatör

Mainloop levererar teknik och utvecklar kundtjänstfunktionalitet för mobiloperatören. Vi vill gärna tror att den effektiva och smarta kundtjänsten är en del av att mobiloperatören (enligt SKI) har Sveriges nöjdaste kunder.

..